Piha-urakat

Piha - ja viherrakentaminen

Piharakentamista luotettavasti, kokonaisvaltaisena palveluna.

AJ Adjust hoitaa viherrakentamisen puolestasi! Huolellisesti tehty suunnittelu ja pohjatyöt takaavat hienon lopputuloksen.

Kokonaisvaltainen palvelumme sisältää kaiken tarvittavan alusta loppuun: pohjatyöt, materiaalit, kuljetukset, asennuksen ja loppusiivouksen.

Hyvin tehty viherrakentaminen on myös hyvä sijoitus. Oikein tehtynä, et maksa turhasta ja saat myös vastinetta rahoillesi. Kiinteistösi arvo nousee tutkitusti, kun piha on hyvin laitettu ja katseen kestävä. 

Viherrakentaminen on tärkeää tehdä alusta asti oikein

Viherrakentaminen on erikoisosaamista vaativaa rakentamistyötä. Viherrakentamisessa työt vaihtelevat pienestä piperryksestä laajoihin kokonaisuuksiin. Myös työvaiheet ja niihin käytetyt välineet vaihtelevat suuresti.

Laadukas viherrakentaminen näkyy pihan turvallisuutena. Aj Adjust voi sisällyttää palveluun myös aluesuojauksen, aidat, portit ja pylväät. 

Myös työturvallisuus huomioidaan viherrakentamisen eri työvaiheissa. 

Laadukkaasti tehty viherrakentaminen palkitsee

Kun sekä pihaan työt sekä istutetut kasvit ovat parasta laatua niin piha puut lähtevät hyvin kasvuun. Hyvin kasvava ja kestävä kasvillisuus palkitsee hienona ja toimivana pihana pitkään. Suomen ilmasto-olot asettava kasveille omat haasteet ja tämä on huomioitava pihaurakan suunnittelussa.

Kerralla kuntoon laitettuna pihaa ja puutarhaa on helpompi hoitaa ja pitää siistinä tulevina vuosina.

Viherrakentaminen kokonaisvaltaisena palveluna

Kokonaisvaltainen palvelumme sisältää kaiken tarvittavan alusta loppuun: pohjatyöt, materiaalit, kuljetukset, asennuksen ja loppusiivouksen.

Pihasuunnitelmaan sisältyy kustannusarvio, jonka pohjalta teemme tarjouksen viherrakentamisesta.

Pyydä tarjous Sinun pihasi uudistamisesta!

Kauttamme saat kaikki rakennus- huolto- ja remontointipalvelut sekä tarvikkeet vaikka avaimet käteen -periaatteella.

Toimi nyt!

Pyydä Tarjous

Alla joitain toteuttamiamme pihaurakoita