Aluesuojaus
Pikataittoportti / Harjavalta

Aluesuojaus

LUE LISÄÄ Aluesuojaus

Kaikki aluesuojaukseen, vuosien kokemuksella! AJ Adjust Toimittaa ja asentaa aidat, puomit ja portit urheilualueille, kouluille ja päiväkodeille, puistoalueille ja pihoille, teollisuudelle, kunnille ja kaupungeille. Laajasta valikoimasta yksilölliset ratkaisut, avaimet käteen palveluna.

Piha-urakat

LUE LISÄÄ Piha-urakat

AJ Adjust hoitaa viherrakentamisen puolestasi! Kokonaisvaltainen palvelumme sisältää kaiken tarvittavan alusta loppuun: pohjatyöt, materiaalit, kuljetukset, asennuksen ja loppusiivouksen.

Keittiöremontit

LUE LISÄÄ Keittiöremontit

Keittiöremontti sujuu mallikkaasti ja joustavasti, kun sen jokainen työvaihe on ammattilaisten käsissä heti ensitapaamisesta alkaen.

Asuntoremontit

LUE LISÄÄ Asuntoremontit

Meiltä onnistuu kaikki työt. Laminaatin vaihdosta asunnon kokonaisvaltaiseen remonttiin. Kysy tarjousta! Työstä kuin työstä!

Valomainokset ja kyltit

LUE LISÄÄ Valomainokset ja kyltit

AJ Adjust toteuttaa yrityksesi mainosasennukset pienimmistä kylteistä aina isompiin kokonaisuuksiin. Valmistamme myös valomainokset mittojen mukaan. Sinulle räätälöity ja mittojen mukaan huolellisesti valmistettu opaste / mainos tuottaa lisäarvoa pitkään.

Parkkihallit
Nuolimerkkien maalaus

Parkkihallit

LUE LISÄÄ Parkkihallit

Olemme remontoineet ja uudistaneet monen parkkihallin ilmeen.

Taloyhtiöiden remontit

LUE LISÄÄ Taloyhtiöiden remontit

Korjaus-, remontointi-, asennus- ja huoltopalveluita taloyhtiöille. Luotettavasti ja nopeasti, monen vuoden kokemuksella. Olemme tehneet taloyhtiöille mm. saunaosastojen saneerauksia, piharemontteja ja sokkelikorjauksia/patolevyjen asennuksia.