Asuntoremontit

Tilaa helppo ja sujuva asuntoremontti

Meiltä onnistuu kaikki työt, laminaatin vaihdosta asunnon kokonaisvaltaiseen remonttiin. Kysy tarjousta! Työstä kuin työstä!

Remontoitu asunto on helpompi myydä

Asunnon myyntiä helpottaa ulkonäkö ja viihtyvyys. Myynnin kannalta on ensiarvoisen tärkeää että ostajalle muodostuu hyvä ensivaikutelma asunnosta. Pintaremontilla asuntoosi voimme luoda uuden asunnon vaikutelman vanhaankin kohteeseen.

Asunnon arvo nousee remontin jälkeen

Esim. vain joitain tuhansia maksava nopea ja laadukas pintaremontti saattaa nostaa asuntosi arvoa merkittävästi, jopa 10%!

Pintaremontin avulla voit saada asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan myydessäsi. Remontoitu asunto on myös helpompi myydä ja myynti aika ei veny turhan pitkäksi.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

AJ Adjustin tekemistä remonteista saat vähentää verotuksessa kotitalousvähennyksen. Kotialusvähennyksen jälkeen remontin lopullinen kustannus vähenee huomattavasti.

 Vuonna 2020 kotitalousvähennys on: -40% työn osuudesta, omavastuuosuus 100€ ja maksimi vähennys 2250€. Vähennys on henkilökohtainen eli voit saada puolisosi kanssa yhteensä, 4500 euron vähennyksen!

Kotitalousvähennyksen hakeminen käy helposti joko verkon kautta tai postitse. Hakemuksen voi tehdä verkossa OmaVero-palvelussa käyttäen sivulta löytyvää lomaketta. Tämä on kaikkein kätevin tapa niin vähennyksen hakemiseen kuin mahdollisten muutospyyntöjen tekemiseen.

Jos vaikka teet asunnossasi pintaremontin jonka työn kustannus on 3000 euroa, tästä on mahdollista saada kotitalousvähennys. 

Vähennyksen jälkeen remontin kustannus on vain, 1900 euroa!

Lue lisää kotitalousvähennyksestä!

Kiire aikataulu? Ei hätää teemme remontin nopeallakin aikataululla!

Teemme remontit nopealla aikataululla laadusta tinkimättä. Toimimme avaimet käteen -periaatteella. Sinun pitää vain ottaa ensimmäinen askel ja pyytä AJ Adjust apuun!

Kauttamme saat kaikki rakennus- huolto- ja remontointipalvelut sekä tarvikkeet vaikka avaimet käteen -periaatteella.

Toimi nyt!

Pyydä Tarjous

Asuntoremontoinnin palvelumme

Uutta asuntoa etsiessä voi käydä niin, että löytyy upea asunto joka on oikealla paikalla ja toimiva, mutta huonossa kunnossa. Tai sitten ilme ei miellytä silmää...

AJ Adjustin asiantuntija laatii remontista kustannusarvion, jonka voit ottaa mukaan jo pankkiin kun lähdet neuvottelemaan rahoituksesta!


Teemme:

 • Huoneistoremontit
 •  Väliseinämuuraukset
 • Huoneistojen muutostyöt
 • Sauna- ja pesuhuoneremontit
 • Tasoitukset
 • Laatoitukset
 • Lauteiden asennukset
 • Maalaustyöt
 • Keittiö- ja kylpyhuonekalusteasennukset
 • Parketti- ja laminaattiasennukset
 • Ja vaikka mitä.. 

Luvanvaraiset Sähkö- ja Lvi-työt teetämme luotettavaksi havaittujen yhteistyökumppaneiden kautta.

Kauttamme saat kaikki rakennus- huolto- ja remontointipalvelut sekä tarvikkeet vaikka avaimet käteen -periaatteella.

Toimi nyt!

Pyydä Tarjous

Alla kuvia toteuttamistamme asuntoremonteista